pijl

PROVA BOUW EN ONDERHOUD


Welkom bij ProVa Bouw en Onderhoud - uw betrouwbare en professionele partner voor al uw onderhoudsbehoeften. Met onze gespecialiseerde bouw- en onderhoudsdiensten, gecombineerd met jarenlange ervaring en expertise, zorgen wij ervoor dat uw projecten vlekkeloos verlopen.

ProVa Bouw en Onderhoud is opgericht door De Huurwoning Bemiddelaar om te voldoen aan de groeiende vraag naar een veelzijdig onderhoudsbedrijf dat alle aspecten van vastgoedonderhoud kan verzorgen. Onze transparante en eerlijke benadering zorgt ervoor dat u altijd precies weet waar u aan toe bent - geen loze beloftes, geen verborgen kosten.

Onze klantenkring bestaat uit een breed scala aan partijen, van vastgoedfondsen en Box 3-investeerders tot bedrijven en particuliere woningeigenaren. Of u nu een kraan wilt vervangen, een nieuwe badkamer of keuken nodig hebt, of zelfs een complete verbouwing plant, bij ProVa Bouw en Onderhoud bieden wij u de duidelijkheid en transparantie die u nodig heeft.

Wat ons echt uniek maakt, is ons team van hoogopgeleide, verzekerde en VCA-gecertificeerde vakmensen. Met ProVa Bouw en Onderhoud kunt u vertrouwen op de hoogste kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid. Daarnaast beheersen wij alle kennis en knowhow, waardoor wij efficiënt kunnen plannen. Doordat wij alle expertise in huis hebben, hebben wij nagenoeg geen behoefte aan onderaannemers. Het voordeel hiervan is dat wij snel kunnen schakelen. Onze vakmensen zijn bekwaam en ervaren in hun vakgebied, en zij streven ernaar om aan al uw onderhouds- en bouwwensen te voldoen.

Aarzel niet langer om uw onderhouds- of verbouwingsprojecten van start te laten gaan. Neem vandaag nog contact met ons op via 0223-747725 of vul ons online contactformulier in. Het team van ProVa Bouw en Onderhoud staat klaar om u te helpen uw projecten tot een succes te maken!

.

 

Prova Housing BV

Prova Housing BV

 

CONTACT

ProVa bouw en onderhoud B.V.
Torplaan 2b
1785 BA Den Helder
Telefoon: 0223-747725
E-mail: info@provahousing.nl
ING Bank: NL51INGB0008001796
KvK nummer: 80105300
OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten