pijl

Bent u ook geïnteresseerd in de diensten van ProVa Bouw en Onderhoud B.V.?

Wij nodigen u van harte uit om ons onderstaande formulier in te vullen en uw werkzaamheden zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven. Op die manier kunnen we uw behoeften beter begrijpen en op maat gemaakte oplossingen aanbieden. 

Ons streven is om binnen één werkdag contact met u op te nemen, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken en u verder kunnen helpen met uw projecten. Bij ProVa Bouw en Onderhoud B.V. streven we aan het leveren van hoogwaardige diensten en het vervullen van uw wensen. 

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw bouw- en onderhoudsbehoeften te vervullen. Vul alstublieft het onderstaande formulier in, en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Neem contact met ons op:

 
CONTACT

ProVa Bouw en Onderhoud B.V.
Werkplaats:
Bedrijfsweg 1 AM
1785 AK Den Helder
 
Bezoekadres:
Torplaan 2b
1785 BA Den Helder
 
Telefoon: 0223-747725
ING Bank: NL51 INGB 0008001796
G-rekening: NL09 INGB 0990364135

KvK nummer: 80105300
 

ProVa Bouw en Onderhoud

ProVa bouw en onderhoud is een allround klusbedrijf in Den Helder en omstreken. Wij werken voor particuliere eigenaren, beleggers, woningbouw corporaties, midden en klein bedrijf. ProVa bouw en onderhoud denkt met zijn klanten mee en zorgt dat u altijd een scherpe offerte krijgt aangeboden. 

Prova bouw en onderhoud verzorgt:

Sloopwerkzaamheden, Timmerwerkzaamheden, Metsel werkzaamheden, Electra werk, Loodgieterswerk, Schilderwerk, grote en kleine Verbouwingen, Tegelzetters, Stukadoor werkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden.

Prova Housing BV

Prova Housing BV