pijl

ProVa Bouw en Onderhoud: Uw Betrouwbare Partner voor Allerlei Bouw- en Onderhoudswerkzaamheden

Heeft u een betrouwbare partner nodig voor uw bouw- of onderhoudsproject? Zoek dan niet verder dan ProVa Bouw en Onderhoud. Met een breed scala aan diensten en jarenlange ervaring in de sector, zijn wij uw totaaloplossing voor allerlei werkzaamheden. 

Ons team van hooggekwalificeerde vakmensen staat klaar om u te helpen met uiteenlopende projecten, waaronder:

 •  Volledige verbouwingen en nieuwbouw: Of u nu uw bestaande woning wilt verbeteren of een volledig nieuw gebouw wilt neerzetten, onze vakmensen hebben de expertise om uw plannen tot leven te brengen.
 • Timmerwerk: Onze ervaren timmerlieden kunnen op maat gemaakte kasten, deuren en ramen installeren, die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.
 • Loodgieterswerk: Onze loodgieters zijn in staat om diverse diensten aan te bieden, zoals het installeren van sanitair, het repareren van leidingen en het oplossen van lekkages.
 • Keukeninstallatie: We hebben uitgebreide ervaring met het vakkundig plaatsen van keukens en kunnen ervoor zorgen dat uw keuken volledig voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften.
 • Elektriciteitswerk: Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand veilig en efficiënt werkt.
 • Tegelzetten: Onze vakmensen zorgen voor prachtig afgewerkt tegelwerk in uw badkamer, keuken of elke andere ruimte in uw woning.
 • Schilderwerk: Onze professionele schilders zorgen voor hoogwaardig binnen- en buitenschilderwerk met een duurzaam en aantrekkelijk resultaat.
 • Dakwerk: Of u nu kleine reparaties nodig heeft of een complete dakrenovatie, wij hebben de ervaring en de kennis om het project uit te voeren.
 • Metselwerk: Onze vakmensen leveren nauwkeurig en hoogwaardig metselwerk voor diverse bouwprojecten.
 • Slotenservice: Wij kunnen sloten vervangen, repareren of installeren voor uw woning of bedrijfspand.
 • Stoffering: Wij kunnen vloeren en wanden vakkundig stofferen, waardoor uw interieur er prachtig en stijlvol uitziet.
 • Schoonmaak: Na voltooiing van de bouw- of verbouwwerkzaamheden zorgen wij voor een grondige schoonmaak zodat u kunt genieten van een schoon en opgeruimd huis.

Bij ProVa Bouw en Onderhoud werken we alleen met goed opgeleide, verzekerde vakmensen die over de juiste certificaten beschikken, inclusief het VCA-certificaat voor veilig werken.

 Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de werkzaamheden professioneel en veilig worden uitgevoerd.

Heeft u ook behoefte aan onze uitgebreide dienstverlening? Neem dan snel contact met ons op via 0223-747725 of stuur een mail. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw project tot een succes te maken.

Trefwoorden: ProVa Bouw en Onderhoud, betrouwbare bouw- en onderhoudspartner, verbouwingen, timmerwerk, loodgieterswerk, keukeninstallatie, elektriciteitswerk, tegelzetten, schilderwerk, dakwerk, metselwerk, slotenservice, stoffering, schoonmaak, VCA-gecertificeerd.

CONTACT

ProVa bouw en onderhoud B.V.
Torplaan 2b
1785 BA Den Helder
Telefoon: 0223-747725
E-mail: info@provahousing.nl
ING Bank: NL51INGB0008001796
KvK nummer: 80105300
OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten